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Portunus trituberculatus / 渡り蟹 [グルメ]

The main theme of this blog might want to change from the car to the groumet :-)

A lot of topics to publish and discuss on this blog is available in the world. Bankrupt of LEHMAN, Subprime Loan, Global warming, Food crisis, inflation, Worsening economic, resignation of Prime minister Mr. Fukuda, Burst of the oil and Euro bubble.....Writing the blog focused on above theme will not be stopped by me. So, the theme of this topic is the "groumet".

Today, I want to introduce about Italian restaulant.

I actually do not want to introduce this restaulant because this restaulant is really my favorite.

You should order the mushroom pizza. Thin clust, mushroom's sweetness.....everything is the perfect.

If you finished to eat pizza, your next order should be the pasta "Portunus trituberculatus and tomato cream source".

Deep flavor of the portunus trituberculatus, best combination between tomato cream source and crab. You will say nothing when you put the pasta in your mouth because it tastes wonderful.

Umm....the restaulant is calling me as I wrote this topic. :-)

最近、クルマネタより圧倒的にグルメネタの方が多いですな。(笑)

もっとよく考えようよって意味じゃ、リーマン破綻にサブプライム問題、地球温暖化に食料危機、物価の上昇、景気の悪化、福田首相辞任、原油バブル崩壊にユーロバブル崩壊・・・・とたくさんネタはありますが、全てのトピックに語りだしたら、間違いなくエンドレスでブログを書いてしまうので、今日のところはのほほんとグルメネタで行きましょ。

今日はイタリアン。ここは本当にお気に入りであんまり紹介したくなかったんですが・・・・・・。

ここに来たら、まずはピザ!しかも「ポルチーニとキノコのピッツァ」。

何と言っても生地がサクッとして軽いので、胃にこない。しかもキノコ独特の甘みが口の中にジワーッと広がって、もう何とも言えません。

でもって、次にパスタ。僕がオーダーするのはいつも「渡り蟹のトマトクリームソース」。

濃厚な渡り蟹の香りと旨味がギュッと詰まって、トマトクリームとの相性も抜群。少々お下品ながら、渡り蟹の足と甲羅を丸ごとしゃぶって、最後までソースまでキッチリ食べて、いつも大満足で帰るんです。

う〜ん、なんかこうしてブログ書いてたら、また行きたくなってきた。ヨダレも出てきたぞ(笑)

青葉台からかなり遠くて、クルマでないとちょっと行きにくいしお店の場所も分かりにくいところが、また隠れ屋チックでいいんだよねー。

ラ・ピアッツァ

 


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